REGISZTRÁCIÓ

Személyes Információk
Cégeknek kötelező kitölteni!
Ezzel a névvel jelentkezhet be a regisztráció után.
Nem tartalmazhat ékezetes betűt és szóközt! Az Ön által választott, könnyen megjegyezhető 6-12 betű és szám kombinációja legyen.
Ezzel a jelszóval jelentkezhet be a regisztráció után. Nem tartalmazhat ékezetes betűt és szóközt! Az Ön által választott, könnyen megjegyezhető 6-12 betű és szám kombinációja legyen.
Szállítási cím
Számlázási cím Csak akkor kell kitölteni ha a számlázási cím nem egyezik meg a szállítási címmel!
További kapcsolati információk Fontos: A telefonszám szükséges az esetleges egyeztetés miatt!
* szükséges adatok

A regisztráció után egy értesítő emailt kap az itt megadott e-mail címre. A kapott e-mailben található linkre kattintva tudja aktiválni a regisztrációját! (Az aktiválás kötelező!)

  • A Polima Shop által küldött e-mailt esetleg a SPAM szűrők blokkolhatják, ha nem kapná meg e-mailünk ellenőrizze először a levélszemét szűrőnél. Ha további probléma állna fent, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az webshop@polima.hu email címen, és adja meg a regisztrációnál megadott nevét és felhasználó nevét.
  • A zökkenőmentes ügyintézés és kapcsolattartás érdekében kérjük, ha a levelező programja vagy online e-mail fiókja használ SPAM (kéretlen levél) szűrőt, akkor engedélyezze rajta a webshop@polima.hu címről érkező leveleket, és vegye fel kapcsolati közé a webshop@polima.hu e-mail címet. Köszönjük!
  • Adatvédelem: A regisztráció során megadott adatait a legnagyobb körültekintéssel és bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá, harmadik fél részére nem adjuk ki.